Portret

Mode

Huwelijk

Zowel dag- als studiolicht!

Portretfotografie op locatie

Eén van de puurste vormen van fotografie zijn portretten. Het beeld moet uw persoonlijkheid en karakter uitstralen, het verlengde van uzelf zijn. Voor persoonlijke portretfotografie in Wetteren kan ik - Dorien Van Der Eecken - u zeker van dienst zijn.
Voor een optimale portretshoot maak ik vooraf altijd kennis met het model in kwestie. Dit zorgt voor een vertrouwensband en soort van rust tijdens de shoot. Daarnaast vindt de shoot altijd bij u op locatie plaats: bij u thuis, in het bedrijf, op een unieke locatie, … De sfeer wordt in onderling overleg besproken. Hierbij maak ik gebruik van dag- of studiolicht.

Make-up

Niet alleen setting en belichting om de juiste sfeer te creëren is van groot belang, maar zeker en vast ook een mooie styling. Hiervoor volgde ik een opleiding make-up om het model in kwestie nog beter te laten uitkomen op beeld. Ik geloof rotsvast dat het verschil wordt gemaakt in de details.

Bedrijven

Naast privéaangelegenheden, kan portretfotografie zeker ook zijn nut hebben voor het professionele leven. Professionele foto’s voor uw website, folder, naamkaartje of ander drukwerk. Telkens in de sfeer waarin uw onderneming actief is. Van zakelijk tot humoristisch.

Neem contact op

Interesse in portretfotografie? Een beeld dat uw persoonlijkheid weerspiegelt? Voor portretten met een ziel kan ik u zeker van dienst zijn. Bel of mail me voor meer informatie. Tot snel.